Välkommen att titta runt i mitt digitala galleri. Klicka på bilden för att förstora. Fler bilder kommer framöver … Kom i håg, alla bilder ©Pia Niemi.

Welcome to my digital gallery. Have a look around. Click on the thumbnails to enlarge them. More pics to come … Please remember, all images ©Pia Niemi

Här ovan är ett exempel på hur det kan se ut steg-för-steg när jag gör en illustration. Jag har skissat med en blå penna. Jag använder en svart tuschpenna till konturerna. När jag sen scannar bilden syns inte det ljusblå och jag kan färglägga bilden i datorn. Det blev ett grattiskort till en liten tjej, som fyllde 2 år.

Step-by-step. Above shows how I make an illustration colored digitally. I use a blue-colored pen for the sketch. Then I use a black marker pen to outline. When scanned, the light blue doesn’t show and I can color the drawing in the computer. This is a birthday card for a little girl, who turned 2 years.

Välj en ny kategori
• akvarell
• digitalt
• människor
• djur
• grafisk form
• skisser

Choose another category
• watercolor
• digital
• people
• animals
• graphic design
• sketches