Hurra25arFör precis 25 år sen idag, fick jag mitt företag registrerat och började så mitt nya jobb som frilansande illustratör. Då bodde jag i Luleå och mitt företag hette Pias Bild (det namnet fick jag byta till Pictus när jag flyttade från Norrbotten till Västernorrland 1992). Det känns otroligt att ha hållit på så länge ändå, med upp och nergångar, som det förstås är i alla jobb. Ingen chef har jag som ger mig en guldklocka men min mans ord värmer: ”Tänk att du hållit på så länge – av egen styrka och eget driv.” Tack alla uppdragsgivare, vänner och familj som uppskattar det jag gör! Det uppmuntrar mig att fortsätta!  :) <3

Today, 25 years ago, I got my company registered and began my new job as a freelance illustrator. Back then I lived in Luleå and my company was named Pia’s Bild (Pia’s Picture, I had to change that to Pictus when I moved from Norrbotten to Västernorrland in 1992). It feels amazing to have been working so long as a freelancer, with ups and downs, as in all jobs. I have no boss, and therefore there will be no one to give me a gold watch to celebrate these 25 yrs (which is tradition here in Sweden), but my husband’s words moved me: ”Wow, 25 years! You’ve done a great job – all by your own strength and determination.” Thanks to all clients, friends and family who appreciate what I do! That encourages me to continue! :) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.