Snömonstret, Siv & Johansson

Vilka underbara 1:or jag har träffat idag på förmiddagen! (Önskar att jag fick lägga upp en bild på dem här, istället för min bok, som jag läste!) Så, jag har varit på författarbesök hos tre 1:or här i Sörberge (”Vet ni att jag bor på samma gata som er fröken?”, ”Näää?! Är’e sant?”) Jag har läst och berättat hur man bygger upp en bra historia, visat illustrationer och svarat på en massa frågor. Jag fick t.o.m följa med och äta lunch. Och tänk vad olika tre klasser kan vara! Mina ”lektioner” blev helt olika, fast det egentligen var samma sak jag jag berättade. Nu har jag en massa glada, små ansikten att tänka på när jag jobbar vidare med nya böcker.

I’ve met the most amazing first graders this morning! (I wish I could show you a pic of them, instead of my book here!) So, I’ve visited three school classes here in Sörberge. (”Do you know, I live on the same street as your teacher?”, ”Nooo!? Really?”) I have read my books and told them my secrets how to make up a good story, showing illustrations and answered a lot of questions. I even got to follow along and have lunch with them. And imagine how different these three classes can be! My ”lessons” were completely different, although it was just the same stuff I told them. Now I have a bunch of cheerful little faces to mind when I’m working on with new books.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.