I helgen har jag bytt tyg och målat stolar. Det blev lite skillnad i vårt gemensamma lunchrum! Stolarna har en egen historia, jag fick ärva dem av min gammelmoster som blev 93 år. Hon var född på 1800-talet och körde motorcykel som ung. Sedan skaffade hon en skoaffär. Hon var en av mina favoritpersoner i världen och därför betyder stolarna lite extra för mig.

This weekend I changed fabric and painted chairs. Our lunchroom got a makeover! The chairs have their own history, I inherited them from my great-aunt, who passed away when she was 93 years old. She was born in the 1800s and drove a motorcycle as a young woman. Then she got a shoe store. She was one of my favourite people in the world and therefore the chairs are a little special to me.

130218_NyaStolarLunch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.