Idag har jag besökt tre klasser med 6-åringar. Jag har läst och berättat för dem och nu ska de skriva egna sagor! Så lyckat att jag ficka hälsa på dem på just Världsbokdagen! Det vill jag fira genom att lotta ut några av mina böcker. Här kan du vara med i utlottningen. Lycka till! :)

Today I visited three classes with 6-year-olds. I have read to them and told them about making stories and now they will write their own stories! So great that it was today: the World Book Day! I would like to celebrate by give away some of my books. Click here to participate. Good luck! :)

Mormor & Morfar Uppslag pocket140615_uppslagGrisslanSiggeUppslag BrunoSoJ Uppslag Väsktjuven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.