Bodil och Boel är den danska formen av det nordiska namnet Bothild. Bot betyder ’bättring’ och Hild betyder ’strid, kamp’. Det får mig att tänka på superhjältar. Sa jag att en spindel landade på mig igår? Den kröp över min kind, jag tror faktiskt att den bet mig! Sen fick jag en besynnerlig lust att teckna med alla händer och fötter, så jag började rita med vänster hand. Hmmm ….

Bodil and Boel is the Danish form of the Old Norse name Bothild. Bot meaning ’repentance’ and Hild means ’battle, fight’. It makes me think of superheroes. Did I mention a spider dropped down on me yesterday? It crawled across my cheek, I actually think it bit me! Then I had a strange urge to draw with all hands and feet, so I started to draw with my left hand. Hmmm ….

Teckna Vanster HandSpiderwoman Vanster Hand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.