150806_pip150806_vallmoflickaJag kan tycka att jag har lite spretig stil, ingen stil som tydligt visar att det här är mina bilder. Gillar förstås omväxlingen och möjligheterna att förnya mig när nya uppdrag dyker upp. Den feedback jag har fått i alla fall, är att man blir glad av mina bilder. Och det vill jag inte ändra på! Överst är lilla Pip, en ny version av musen i en av de första barnböcker jag målade. Den andra bilden är en skiss på en liten vallmoflicka. Lite inspirerad av Elsa Beskow och Lena Anderssons bilderböcker som jag läste mycket när mina egna tjejer var små.

I think I have a bit random style, not really a style that clearly shows that these are my illustrations. I appreciated the variety though, and the opportunities to make something new for every costumer. But I’ve been told that I make happy illustrations. And I don’t want to change that! At the top is little Pip, a new version of the mouse in one of the first children’s books I illustrated. The second image is a sketch of a little poppy girl. A little bit inspired by Elsa Beskow and Lena Andersson’s picture books that I read a lot when my own girls grew up.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.