Jag har en liten brevvän på Nya Zeeland. Han är 6 år och heter Kane. Vi har aldrig träffats, men ändå förgyller han min tillvaro. För ett tag sedan fick jag ett brev från honom där han frågade (efter att ha läst en bok om en leopard som jag illustrerat), hur lång tid det tar att rita en leopard. I mitt brev tillbaka skickade jag denna bild. Jag hoppas att han ska tycka om att färglägga den! (Hur lång tid det tar att måla en leopard? En skiss – ett par minuter, en färdigmålad bild kan ta flera timmar.)

I have a little pen pal in New Zealand. He is 6 years old and named Kane. We have never met, yet he brightens my life. A while ago I received a letter from him in which he asked (after reading a book about a leopard which I illustrated), how long it takes to draw a leopard. In my letter I sent back this picture. I hope he’ll like to color it! (How long it takes to paint a leopard? A sketch – a couple of minutes, a colored illustration can take more than a couple of hours.)141029_LeopardTillKane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.