wantedEtt uppdrag av det ovanligare slaget, som jag just blivit klar med var att göra affischer med western-tema: Wanted – dead or alive! Jag målade ett akvarellpapper som jag sedan knölade ihop och scannade in, till bakgrunden fotade jag av några gamla träbrädor. Sedan målade jag karikatyrer av önskade personer i akvarell som jag också bearbetade i datorn. Så här blev det (fotot ska inte vara blurrat, jag har bara gjort så tills vidare innan affischerna ska användas).

An assignment of the unusual kind, which I just finished, was to make posters with a western theme: Wanted – dead or alive! I painted a watercolor paper, which I crumpled and scanned, the background I shot of some old wooden boards. Then I painted caricatures of wanted persons in watercolor. I also worked in the computer. This is the result (the photo should not be blurred, I have only done so until further notice before the posters will be used).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.